Afscheid nemen op zee

Aan te passen naar persoonlijke wensen Geheel verzorgd Verschillende manieren voor uitstrooiing

Wilt u afscheid nemen van uw dierbare op zee? Met onze boot, de Amelia, zorgen we ervoor dat de laatste reis van uw dierbare persoonlijk, waardig en geheel naar uw wensen verloopt. Neem contact met ons op en laat weten hoe wij het afscheid voor uw dierbare kunnen verzorgen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

asverstrooien

Afscheid nemen van uw dierbare op zee

Wellicht had uw dierbare een speciale relatie met de zee. Misschien was hij zeeman, misschien was het haar favoriete plek. Misschien heeft u nooit de gelegenheid gehad om de gewenste laatste rustplaats met uw dierbare te bespreken en ligt het keuze voor de plek bij de nabestaanden. Wat de reden ook is, afscheid nemen op zee is een veel gekozen mogelijkheid. Met het water dat voorbij de horizon reikt en haar bijna oneindige diepte kan de zee symbool staan voor vrijheid en verlossing. Milieuoverwegingen kunnen een rol spelen: uitstrooiing op zee is minder belastend voor de natuur dan de as elders uitstrooien. Wat uw overwegingen ook zijn om afscheid te nemen op zee, wij zorgen ervoor dat het geheel naar uw wensen, met de rituelen die u wilt, wordt uitgevoerd.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Samen met u zorgt Asverstrooien Zeeland uit Yerseke ervoor dat u afscheid kunt nemen van uw dierbare op zee. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden die ons bedrijf u kan bieden om de asneerlating aan te passen naar uw persoonlijke wensen, zodat dit voor u een bijzondere ervaring wordt. Dit kunt u doen via ons contactformulier of door te bellen naar 0113-622324.