Asverstrooien in de Oosterschelde

Aan te passen naar persoonlijke wensen Geheel verzorgd Verschillende manieren voor uitstrooiing

Het afscheid van een dierbare is iets heel persoonlijks. Wanneer u kiest voor asverstrooien in de Oosterschelde, stellen wij speciaal voor u een tocht samen op basis van uw wensen of in combinatie met de wensen van de overledene. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een waardig afscheid van uw dierbare.

Heeft u vragen over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

vaartocht-oosterschelde

Wij helpen u met asverstrooien in de Oosterschelde

De Oosterschelde is het grootste nationale park van Nederland en het is een prachtige plek om te ruste te worden gelegd. Wanneer u hier afscheid wilt nemen van uw dierbare zijn wij uw partner. Op basis van uw voorkeuren stellen we een tocht samen voor u en een klein gezelschap. Vooraf bekijken we het getij op de door u gekozen dag en stellen we in overleg de beste route en plaats in de Oosterschelde vast voor het asverstrooien. Dit voorstel sturen we naar u, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Hierop kunnen altijd nog vragen bij u bovenkomen en indien nodig passen we het programma voor u aan, zodat u tevreden bent. Afhankelijk van het weer op de betreffende dag kunnen we aanpassingen voorstellen.

Voorbeeld van een tocht

Hieronder volgt een voorbeeld van een tocht voor asverstrooien op de Oosterschelde voor tien personen. Dit is uiteraard naar uw wensen aan te passen, met de rituelen die u wilt.

  • Vertrek vanuit de haven van Yerseke op de door u gekozen datum en tijd
  • Tijdens de tocht krijgt u koffie en thee, samen met ship-made appeltaart of een bolus
  • Na het asverstrooien in de Oosterschelde wordt door alle opvarenden een bloem in het water geworpen. Daarna krijgt u door de kapitein een certificaat overhandigd.
  • U sluit af met een bubbeltje op het leven ter nagedachtenis aan de overledene.
  • Totale kosten: €745,-

Stel uw vragen over de mogelijkheden.

Asverstrooien Zeeland en het schip de Amelia staan voor u klaar in de Beatrixhaven in Yerseke voor de uitvaart op zee. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor de asneerlating van uw dierbare door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0113-622324. Wij zorgen dat de asverstrooing van uw dierbare een bijzonder moment wordt in de Oosterschelde.