Asverstrooien op zee

Aan te passen naar persoonlijke wensen Geheel verzorgd Verschillende manieren voor uitstrooiing

As uitstrooien op zee is een bijzondere manier om afscheid te nemen van een geliefde. Wij ontvangen u graag aan boord van de Amelia in de Beatrixhaven van Yerseke te Zeeland waar we uw afscheid zo goed mogelijk voor u organiseren, zodat u zoveel mogelijk ontzorgd wordt in deze moeilijke tijd. Als u kiest voor onze dienst voor het verstrooien van as op zee, dan maken we samen met u een programma voor de laatste tocht van uw dierbare voor een waardig en memorabel afscheid.

Heeft u vragen over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

vaartocht-oosterschelde

As uitstrooien op zee, een waardig afscheid

Als u kiest voor asverstrooiing op zee als laatste rustplaats voor uw dierbare staan wij u bij. Omdat het verstrooien van de as van een overledene een persoonlijke gebeurtenis is, vinden wij het belangrijk met u in gesprek te gaan over voor de asverstrooiing op zee. In overleg met u stellen wij de tocht samen, op basis van uw wensen of de wensen van de overledene, van muziek tot rituelen. We houden rekening met het getij van de door u gekozen dag en stellen in overleg de beste route en plaats op zee vast voor het verstrooien van de as. Wij sturen ons voorstel naar u toe, zodat u precies weet waar u voor heeft gekozen voor de asverstrooiing op zee. Mocht u aan de hand hiervan vragen hebben over het uistrooien van de as op zee, dan passen we het verzoek aan om aan al uw wensen te kunnen voldoen. Het weer en de zee zijn uiteraard nooit volledig te voorspellen, dus bestaat de kans dat we op de dag van het verstrooien van de as kleine aanpassingen voorstellen. Asverstrooing op zee is een prachtig ritueel.

Voorbeeld van een ceremonie

Een voorbeeld van hoe asverstrooiing op zee eruit zou kunnen zien: Voordat we de as uitstrooien opop zee stapt aan boord in de Binnenhaven van Neeltje Jans. Aan boord staat koffie en thee samen met ship-made appeltaart voor u klaar. Wij schutten door de sluis van de Stormvloedkering en kiezen het ruime sop. Wanneer we de locatie voor de asverstrooiing op zee hebben bereikt zal de kapitein de kop van het schip op de wind/golven houden, zodat het verstrooien van de as zo comfortabel mogelijk kan worden uitgevoerd. Na het uitstrooien van de as wordt door alle opvarenden een bloem in zee geworpen, waarop door de kapitein een certificaat wordt overhandigd. Na het uitstrooien van de as op zee varen we terug naar de Oosterscheldekering. Onderweg proosten jullie met een bubbeltje op het leven ter nagedachtenis van de overledene.

  • Dit voorbeeld is basis van 10 personen
  • Voorvaartijd: 4 uur
  • Vaartijd met gasten: 2,5 uur
  • Kosten voor deze asverstrooiing op zee: €1445,-

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor alle vragen die u heeft over het afscheid van uw dierbare neemt u contact op met ons bedrijf via ons contactformulier. Voor al uw vragen over het verstrooien van as op zee kunt u ons eveneens telefonisch bereiken via het nummer 0113-622324. Asverstrooien Zeeland ondersteunt u bij het verstrooien van de as op zee en zorgen voor een bijzonder, waardevol en persoonlijk afscheid.