Asverstrooien op zee

Voorvaartijd 4 uur
Vaartijd met gasten 2½ uur

Bij asverstrooien op zee is het mogelijk de gehele tocht vanuit Yerseke mee te varen. U kunt er ook voor kiezen om onderweg naar de gekozen locatie aan- en van boord te stappen.

Voorbeeld:

Vaartocht naar de Noordzee. Als locatie is gekozen voor de kust van Vrouwenpolder.

U stapt aan boord in de Binnenhaven van Neeltje Jans. Aan boord staat koffie/ thee met Ship-made appeltaart voor u klaar. We schutten door de sluis van de Stormvloedkering en kiezen het ruime sop.

Op de locatie waar de as wordt verstrooid houdt de kapitein de kop van het schip op de wind/golven, zodat de verstrooiing op een zo comfortabel mogelijke manier kan worden uitgevoerd.

Na het uitstrooien van de as wordt door alle opvarende een bloem in het water geworpen. Daarna wordt door de kapitein een certificaat overhandigd.

Na de as uitstrooiing varen we terug naar de Stormvloedkering, onderweg proosten jullie met een bubbeltje op het leven ter nagedachtenis van de overledene.

Dit voorbeeld is compleet op basis van 10 personen.
€ 1445,-

vaartocht-oosterschelde

Om voor u een optimale tocht te kunnen voorbereiden hebben we enige informatie nodig.

De tocht wordt speciaal voor u samengesteld op basis van uw wensen of in combinatie met de wensen van de overledene.

Vooraf kijken we naar het getij van die dag en stellen in overleg de beste route en uitstrooi plaats vast. Dit voorstel sturen we naar u toe, zodat het helder is waar u voor heeft gekozen. Hierop kunnen altijd nog vragen bovenkomen en eventueel passen we op verzoek het eerder gemaakte voorstel aan, zodat er geen
vragen meer open blijven.

Afhankelijk van het weer op de betreffende dag zelf, kunnen wij daarop nog aanpassingen voorstellen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.