As van uw dierbare uitstrooien op het water

Aan te passen naar persoonlijke wensen Geheel verzorgd Verschillende manieren voor uitstrooiing

As uitstrooien van onze dierbaren op het water van de zee doen we sinds mensenheugenis. De zee staat immers symbool voor vrijheid en eindeloosheid. Als u de as van uw dierbare wilt verstrooien op het water sluit u aan bij een millennia oude traditie. Wij zorgen ervoor dat uw dierbare een waardig afscheid krijgt met een asverstrooiing op het water, en ueen bijzondere dag waar u tevreden naar terugkijkt.

Heeft u vragen over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

asverstrooien

Wij helpen u met de as van uw dierbare uitstrooien op het water

Onze boot, de Amelia, staat voor u klaar in de Beatrixhaven van Yerseke om u te helpen bij het verstrooien van as op het water van de Oosterschelde. Wij willen dat u zo goed mogelijk afscheid kunt nemen van de overledene door het verstrooien van de as op het water. Voor de asverstrooiing van uw dierbare op het water houden we daarom rekening met uw wensen. U kunt bij ons terecht voor de locatie waar u de as zou willen uitstrooien op het water tot de rituelen die u zou willen zien bij de ceremonie. Voor het afscheid nemen op zee zullen wij ons uiterste best doen om zo goed mogelijk aan uw wensen, in combinatie met de wensen van de overledene, te voldoen. Met as verstrooien op het water kiest u voor een waardig afscheid.

Manieren voor de asverstrooiing op het water

Er zijn meerdere manieren waarop we de as kunnen uitstrooien op het water. Wanneer u dit wilt, kunt u zelf de as verstrooien op het water van de zee, maar de as kunnen we ook uitstrooien via de speciaal daarvoor bestemde koker aan het achterdek van ons schip. De derde optie voor asverstrooiing, is meer in dan op het water: met een speciaal ontwikkelde zee-urn wordt de as op de zeebodem bijgezet. Deze urn zal na korte tijd oplossen, waarna de as in de zee terecht komt.

Neem contact met ons op voor uw afscheid

Wij willen dat u waardig afscheid kunt nemen van uw dierbare en met een goed gevoel ons schip verlaat na de asverstrooiing op het water. Informeer naar onze overige opties. Neem vrijblijvend contact met ons op over het uitstrooien van as op het water via ons contactformulier of bel naar 0113-622324. Asverstrooien Zeeland staat voor u klaar in de haven van Yerseke voor de asverstrooiing op het water.